Splošni pogoji in piškotki

Dostop do spletnega mesta podjetja OBZORJE d.o.o. in njegovo uporabo urejajo splošni pogoji.  Z obiskom naše spletne strani potrjujete da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Podjetje OBZORJE d.o.o. se bo z vzdrževanjem svoje spletne strani trudilo zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin na strani, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo celovitost, ažurnosti in točnost kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Enako velja za druge spletne strani, ki so preko povezav dostopne preko naše strani. Povezave z tretjimi stranimi vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti.

ZAŠČITA PODATKOV
Spletna stran OBZORJE d.o.o. je zaščitena s SSL certifikatom GeoTrust QuickSSL Premium. To v nadaljevanju pomeni da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepoblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki. Zato je malo verjetno, da je kdo prebral to stran, medtem ko je potovala po omrežju.

OSEBNI PODATKI
OBZORJE d.o.o. obiskovalcem ne omogoča registracije uporabnikov in posledično zaklenjenih vsebin in ne zbira osebnih podatkov na spletni strani.

SPLETNI OBRAZEC
OBZORJE d.o.o. ima na spletni strani obrazec za povpraševanje preko katerega lahko uporabniki pošljejo povpraševanje. Podatki poslani skozi obrazec se ne hranijo na spletu in so poslani na e-poštni naslov podjetja OBZORJE d.o.o., ki ju uporablja izključno za obravnavanje posamičnega povpraševanja. Podatki poslani preko obrazca se ne uporabljajo za namene trženja.

PIŠKOTKI
Spletna stran obzorje.si uporablja piškotke tretjih strani (“third-party cookie”) ki se uporabljajo za analize, dodatne funkcionalnosti ali oglaševanje, le te lahko uporabniki na željo blokirajo v svojem brskalniku.

REŠEVANJE SPOROV
Obiskovalec in podjetje OBZORJE d.o.o. se bosta trudila morebitne spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Slovenski Bistrici.