O podjetju

OBZORJE, računovodske storitve, davčno in poslovno svetovanje, d.o.o.

Smo družba z dolgoletno tradicijo na področju delovanja računovodenja, davkov in svetovanja. V podjetju smo štiri zaposlene, ki nenehno izpopolnjujemo svoja znanja in skrbimo za več kot 70 gospodarskih subjektov, da razpolagajo z računovodskimi informacijami.

Prednost našega podjetja je predvsem pokrivanje širokega področja strokovnih znanj, kar nam omogoča poslovno sodelovanje tudi z večjimi  in zahtevnejšimi  pravnimi subjekti različnih pravno-organizacijskih oblik.

Posvečamo veliko pozornost našim strankam in težimo k neposrednemu stiku s strankami, za katere opravljamo storitve  v smislu, da smo del njihovih družb, le da smo lokacijsko ločeni.

Poslujemo že od leta 1993 dalje, najprej v pravno-organizacijski obliki s.p.-ja, z letom 2004 pa je bilo poslovanje zaradi reorganizacije preneseno na družbo z omejeno odgovornostjo Obzorje d.o.o.  Da smo prisotni na našem področju že veliko časa, dokazuje naše kvalitetno opravljeno delo, zadovoljni klienti in nizka fluktuacija  strank.

Računovodske storitve, računovodstvo in knjigovodstvo želimo zadovoljevati manjšemu številu strank, ki jim lahko nudimo kompleten davčno-računovodski servis. Velik poudarek zato dajemo davčnemu in računovodskemu svetovanju, pa tudi usmerjanju strank v smeri boljše optimizacije davčne bilance in iskanja najugodnejših načinov poslovanja. Tekom leta načrtujemo in izvajamo strategije, ki izboljšujejo donosnost in znižujejo davčne obveznosti na minimum. Naši davčni strokovnjaki znajo poiskati skrite davčne zanke in prihranke ter obenem stranke zavarovati pred tem, da bi prestopile mejo zakonitosti.

  • VIZIJA

    podjetja Obzorje d.o.o. je uveljaviti se kot zaupanja vreden in odgovoren računovodski servis, ki vam olajša delo in vas varno vodi prek računovodskih in davčnih čeri. Ustvarjeni smo za računovodstvo, zato skupaj z vami mislimo vnaprej in vam pomagamo dosegati in presegati začrtane podjetniške cilje.

  • POSLANSTVO

    je, da s svojim storitvami zagotavljamo vam prijazen odnos, prihranek časa in denarja. Vedno bomo poskrbeli, da boste dobro seznanjeni z najnovejšimi informacijami o predpisih in vam svetovali o možnih izboljšavah vaše poslovne situacije. Prizadevamo si zagotavljati delovno okolje, ki zaposlenim omogoča strokovno in osebno rast.

  • VREDNOTE

    Temeljne vrednost, ki jih zastopa računovodski servis obzorje d.o.o., je dolgoročno zaupanja vredno partnerstvo, ki temelji na kakovosti, resnosti, natančnosti, prijaznosti in odgovornosti. Verjamemo v zaupanje in dobre medčloveške odnose. Naši temelji so zaupanje, poštenje, znanje, izkušnje in odprti in dobri medčloveški odnosi.

Zato smo VERODOSTOJEN IN ZAUPANJA VREDEN PARTNER!